Wat kost een nieuwe loods?

De vraag: "wat kost een nieuwe loods?", krijgen we regelmatig. Een logische vraag, aangezien een loods een flinke investering is. Normaal gesproken duurt het vrij lang om een concrete prijs op te vragen bij een bouwbedrijf. Aangezien er veel aanvragen binnenkomen die op elkaar lijken zou het bepalen van een (indicatie)prijs toch beter moeten kunnen. Om deze vraag sneller te kunnen beantwoorden hebben wij, Smedts Bedrijfshallen, een 3D Loods Configurator ontwikkeld die aan de hand van jouw eisen en wensen direct een (indicatie)prijs geeft. Met behulp van de configurator beantwoord je alle benodigde vragen om een prijs te kunnen bepalen. Het ontvangen van een prijs is volledig vrijblijvend.

Wat zijn factoren die invloed hebben op de prijs van een nieuwe loods?

Bij het bepalen van de kosten van een nieuwe loods spelen er verschillende factoren mee. De meest belangrijke factoren zijn hierin de afmetingen (lengte, breedte en hoogte), de mate van isolatie, dikte van de vloer, wel of geen lichtstraat, mate van afwerking en het aantal ramen en deuren. Onze standaardafmetingen beginnen hier bij 10 x 10 x 3 en gaan tot 60 x 25 x 6.

Hoe zorg ik dat ik de juiste opties voor mijn loods kies?

Wij vinden het belangrijk dat de nieuwe loods volledig past bij jouw eisen en wensen. Met onze jarenlange ervaring kennen wij de pijnpunten en gemaakte fouten, zo kunnen wij iedereen voorzien van juist advies. Tijdens een kennismakings- en adviesgesprek komen we samen tot een eindproduct die al visueel zichtbaar is. Zo heb je zelf een goed beeld van de loods die voor jou gebouwd gaat worden en kun je onnodige opties vroegtijdig eruit halen.

Waarom is het een (indicatie)prijs?

Helaas is het nog niet mogelijk om een precieze prijs af te geven. Wij zijn namelijk afhankelijk van de prijs van grondstoffen. Zo zijn er wisselende staal- en materiaalprijzen die veel invloed hebben op de totaalprijs van de nieuwe loods. Aangezien wij veel van onze materialen in grote hoeveelheden inkopen is het dan ook mogelijk om voordelig te kunnen bouwen. In een  groot aantal gevallen is een prijsindicatie al genoeg om te weten of het plan haalbaar is of niet. De exacte kosten van een nieuwe loods worden berekend wanneer alle gewenste opties op een rij staan.

Wat zit er allemaal bij de prijs van een nieuwe loods inbegrepen?

De totale prijs van een nieuwe loods bestaat uit verschillende losse onderdelen. Deze vormen samen de totale kosten van een nieuwe loods. Onderdelen die hier zijn inbegrepen zijn de kosten voor het staal, gevel- en dakmateriaal, zetwerk, ramen, deuren, transport, planning, tekeningen, vergunningen en de installatie. Wij verzorgen het bouwtraject van begin tot eind, zo kom je ook niet voor verrassingen en onnodige extra kosten te staan.

Kan ik de kosten voor het bouwen van een loods beperken?

Ja dat is zeker mogelijk! Zo bieden wij de mogelijkheid om een volledige nieuwe loods te leveren als bouwpakket of zelf een vloer aan te leggen. Zo ben je zelf verantwoordelijk voor de bouw van de loods en kan de kosten van een nieuwe loods aanzienlijk verminderen.
Scherpe prijs
Hoge kwaliteit
Snelle levering
Direct een vrijblijvende prijsindicatie?
Begin met samenstellen