Waarom zou ik online een loods samenstellen?

Het samenstellen van een loods online is super makkelijk, overzichtelijk en biedt direct inzicht. Met onze 3D Loods Configurator kun je razendsnel een overzicht krijgen van jouw gewenste loods. Het voordeel van onze configurator is niet alleen dat je binnen enkele seconden een prijsindicatie ontvangt, maar ook dat je direct een duidelijk beeld hebt van het eindresultaat. Zo ontvang je ook direct 2D beelden van alle zijdes en een plattegrond.

Wat is het voordeel van een 3D visualisatie?

Door direct een 3D ontwerp van de gewenste loods in te kunnen zien heb je inzicht in het resultaat en een beter idee wat je krijgt voor de berekende prijs. Met alléén een papieren offerte is het lastig voor te stellen wat je kunt verwachten. Met onze configurator hopen we je dan ook te helpen bij het samenstellen en van de juiste opties te kunnen voorzien.

Het gebruik van de 3D Configurator versnelt het bouwproces

Door het invullen van de benodigde vragen ontvangen wij direct alle specificaties van jouw gewenste loods. Het berekenen van een prijs is een stuk minder arbeidsintensief aangezien er minder communicatie nodig is bij voorhand. Je hoeft niet meer te wachten tot een van de medewerkers reageert op jouw aanvraag waardoor het offerte- en verkoopproces sneller zal verlopen.  
Scherpe prijs
Hoge kwaliteit
Snelle levering
Direct een vrijblijvende prijsindicatie?
Begin met samenstellen